Rüyada iki paket sigara görmek

Rüyada iki paket sigara görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, müjdeli haberle geleceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, sevinç dolu haberler alacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada iki paket sigara gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardım edebilecek bağlantılar kurmanızı sağlayacak şekilde iletişim ağınızdan faydalanmalısınız.

Rüyada sigara paketi vermek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada sigara paketi görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına işarettir.

Rüyada birine sigara paketi vermek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine alamet eder.

Rüyada iki paket sigara görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalettir.

Rüyada sigara paketi taşımak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada sigara paketi saklamak günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada paket sigara almak çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada paket paket sigara görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments