Rüyada avucunu yalamak

Rüyada avucunu yalamak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada avucunu yalamak gördüyseniz:

  • İçinizdeki sanatçıyı dışarı çıkarabilirsiniz.

Rüyada avuç içini yalamak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada avucunu yalamak iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuç yalamak çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına yorulur.

Rüyada kadını yalamak zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayatının iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek uzvu yalamak para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına rivayet eder.

Rüyada parmağını yalamak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine işarettir.

Rüyada koyunun yaladığını görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına yorulur.

Rüyada köpeğin yüzünü yaladığını görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments