Rüyada kadını yalamak

Rüyada kadını yalamak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, sevineceğine, çok dikkat çekeceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, maddi anlamda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadını yalamak gördüyseniz:

  • Daha çok çevrenize dönüksünüz.

Rüyada kadın uzvu yalamak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın ayağı yalamak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine işaret eder.

Rüyada kadın memesi yalamak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, yolculuğa delalettir.

Rüyada kadının organını yalamak kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kadın yalamak yediği ekmeğin verimli olacağına, iş güç sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kadını yalamak elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini hafifleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın organı yalamak hayatını ailesine adayacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının avret yerini yalamak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments