Rüyada avuç içini yalamak

Rüyada avuç içini yalamak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, kendisini keşfedeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada avuç içini yalamak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı kişilerle konuşmalar esnasında farklı veya ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada avuç içini yalamak zarar etme riskini en aza indireceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada avucunu yalamak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına işarettir.

Rüyada avuç yalamak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kendi organını yalamak eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada erkek organı yalamak insanlarla karşı karşıya geleceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına alamet eder.

Rüyada kadını yalamak tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada eşinin organını yalamak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine alamet etmektedir.

Rüyada adet kanı yalamak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments