Rüyada avuç yalamak

Rüyada avuç yalamak kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada avuç yalamak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde engelleyici etkiler altındasınız.

Rüyada avuç içini yalamak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avucunu yalamak var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada avuç yalamak borçlarını bitireceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına işaret eder.

Rüyada kedinin yaladığını görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına yorulur.

Rüyada toz şeker yalamak adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına delalet eder.

Rüyada köpeğin ayağını yaladığını görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada kan yalamak işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına rivayet eder.

Rüyada aslanın yaladığını görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments