Rüyada köpeğin yüzünü yaladığını görmek

Rüyada köpeğin yüzünü yaladığını görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada köpeğin yüzünü yaladığını gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye meyillisiniz.

Rüyada yüzünü köpek yaladığını görmek içinin rahatlayacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin yüzünü yaladığını görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına işarettir.

Rüyada yüz yalamak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin yaladığını görmek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, bedeninin de iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin ayağını yaladığını görmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına inanılır.

Rüyada köpek yaladığını görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada eşini yalamak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments