Rüyada orkide çiçeği görmek

Rüyada orkide çiçeği görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, işinde de hep başarılı olacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada orkide çiçeği gördüyseniz:

  • Bilmek istediğiniz şeyleri sorular sorarak öğrenebilirsiniz.

Rüyada beyaz orkide çiçek görmek rakiplerini mağlup edeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada mor orkide çiçeği görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada orkide çiçek görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada orkide çiçeği görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine işarettir.

Rüyada beyaz orkide görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya işarettir.

Rüyada mor orkide görmek rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı orkide görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların teker teker aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada açmış orkide görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments