Rüyada beyaz orkide görmek

Rüyada beyaz orkide görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, kazancın düşeceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz orkide gördüyseniz:

  • Olayları etkilemek için fazla çaba gösteriyor olabilirsiniz.

Rüyada beyaz orkide çiçek görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz orkide görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine yorulur.

Rüyada beyaz orkide almak işlerinden feragat edeceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe orkide görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına inanılır.

Rüyada açmış orkide görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı orkide görmek doktordan doktora koşturacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada mor orkide görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada orkide çiçeği görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments