Rüyada orkide çiçek görmek

Rüyada orkide çiçek görmek allah’a dua edeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, elindeki malların gideceğine alamet eder.

Rüyada orkide çiçek gördüyseniz:

  • Her ne kadar uzun zamandır çok başarılı olmuş olsanız da, bazı konulara farklı yaklaşmanızı isteyen veya öneren kişiler olabilir.

Rüyada beyaz orkide çiçek görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor orkide çiçeği görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına inanılır.

Rüyada orkide çiçek görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada orkide çiçeği görmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına delalettir.

Rüyada orkide hediye almak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada açmış orkide görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına delalettir.

Rüyada mor orkide görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada orkide ağacı görmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments