Rüyada açmış orkide görmek

Rüyada açmış orkide görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada açmış orkide gördüyseniz:

  • Dikkat edin; çünkü onda nefrete dönüşebilecek duygusal reaksiyonlar ortaya çıkabilir.

Rüyada açmış orkide görmek sağlığın bozulacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada orkide görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, hayatın pahalılaşmasına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı orkide görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor orkide çiçeği görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada pembe orkide görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz orkide almak büyük bir işin sahibi olacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada solmuş orkide görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor orkide görmek hayırlı bir evlat olacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments