Rüyada mor orkide görmek

Rüyada mor orkide görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor orkide gördüyseniz:

  • Size faydası olmayan iş ya da ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada mor orkide çiçeği görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada mor orkide görmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada orkide hediye almak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına inanılır.

Rüyada açmış orkide görmek hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz orkide çiçek görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine yorulur.

Rüyada mavi orkide görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına rivayet eder.

Rüyada pembe orkide görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı orkide görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments