Rüyada ördek ve civciv görmek

Rüyada ördek ve civciv görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, yalan söylemeyeceğine yorulur.

Rüyada ördek ve civciv gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir kişi nedeniyle duygusal açıdan kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

Rüyada ördek civcivi görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv ördek görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına işarettir.

Rüyada ördek ve civciv görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza yorulur.

Rüyada yabani ördek yakalamak epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördek doğurmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına delalet eder.

Rüyada siyah ördek yavrusu görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, rızkının kesileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments