Rüyada siyah ördek yavrusu görmek

Rüyada siyah ördek yavrusu görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, yarınlarına inanacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, çok büyük paralar kazanacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada siyah ördek yavrusu gördüyseniz:

  • Maddi anlamda da bazı başlıklar daha fazla ilgi çekebilir.

Rüyada siyah ördek yavrusu görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada siyah yavru ördek görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ördek yavrusu beslemek maddi imkanlarının çoğalacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada yavru ördek görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada ördek yavrusunun öldüğünü görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada sarı yavru ördek görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments