Rüyada ördek civcivi görmek

Rüyada ördek civcivi görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, fikirlerinin çatışacağına, rakiplerin üzüleceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, kurtuluşa kavuşacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, mutluluk ve başarı getireceğine işarettir.

Rüyada ördek civcivi gördüyseniz:

  • Olaylar sinirlerinizin bozulmasına neden olabileceği gibi sağlılığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada civciv ördek görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ördek ve civciv görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek civcivi görmek imkânlarını kaybedeceğine, alın terinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördek uçtuğunu görmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına rivayet eder.

Rüyada ördek vurduğunu görmek aile içinde de bereketin artacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızarmış ördek görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments