Rüyada civciv ördek görmek

Rüyada civciv ördek görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, strese gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada civciv ördek gördüyseniz:

  • Kontrolden çıkabilecek durumlarda temkinli davranmakta veya arka planda kalmakta fayda var.

Rüyada ördek civcivi görmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada civciv ördek görmek ne yapacağını şaşıracağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada ördek ve civciv görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, ticarette zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine inanılır.

Rüyada ördek tarafından ısırılmak akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ördek yumurtası görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına alamet eder.

Rüyada kızarmış ördek yemek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, ele geçen parada artış olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments