Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek sorunlarının geçmişte kalacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa alamet etmektedir.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenirseniz veya bazı şeyleri hafife alırsanız önemli bir fırsatı kaçırabilirsiniz.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, ömür boyu devam edeceğine delalet eder.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına delalettir.

Rüyada ördek civcivi görmek adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada ördek ve civciv görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine alamet eder.

Rüyada civciv ördek görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ördek yavrusu görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaz ve ördek yavrusu görmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördek yavrusu yakalamak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments