Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına işarettir.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu gördüyseniz:

  • Farkında olmadan her zamankinden fazla yiyerek rahatsızlanmanız mümkündür.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civciv ve ördek yavrusu görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Rüyada ördek ve civciv görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördek civcivi görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına yorulur.

Rüyada civciv ördek görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, kalben çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ördek yavrusu yakalamak sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz yavru ördek görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördek yavrusunun öldüğünü görmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments