Rüyada ördek doğurmak

Rüyada ördek doğurmak yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, yüzünün hep güleceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine işarettir.

Rüyada ördek doğurmak gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, planlı hareket etmelisiniz.

Rüyada ördek doğurmak burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, allah’ın lütuflarını bulacağına rivayet eder.

Rüyada ördeğin konuştuğunu görmek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada ördek kakası görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, işlerin bir anda azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ördek yavrusu görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ördek kesmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına inanılır.

Rüyada pişmiş ördek yemek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördeklere yem vermek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments