Rüyada ölüyü alkollü görmek

Rüyada ölüyü alkollü görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, şansın önünün kesileceğine işaret eder.

Rüyada ölüyü alkollü gördüyseniz:

  • Detayları atlamamanız gerekiyor.

Rüyada ölüyü alkollü görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bilmeden alkol almak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada alkol içmemek muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada alkol kokmak sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilmeden alkol içmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, eğlenceli günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada eşini alkollü görmek sevap işlemek için uğraşacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına alamet eder.

Rüyada alkol görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada alkol içtiğini görmek ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments