Rüyada bilmeden alkol içmek

Rüyada bilmeden alkol içmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, imkanlarının genişleyeceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilmeden alkol içmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar atmosfer kuralları çiğnemek, dengesiz veya istikrarsız davranmak konusunda herkesi teşvik etse de, mevcut durumların sizi engelleyen veya kısıtlayan tarafları ya da sınırları konusunda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Rüyada alkollü içki içmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.

Rüyada bilmeden alkol içmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, onların güvenini sarsacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alkol içmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına inanılır.

Rüyada evde alkol içmek yönetici makamına geleceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına yorulur.

Rüyada birinin alkol içtiğini görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Rüyada alkol içmemek hayatının güzelliği için her gün allah’a şükredeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına delalet eder.

Rüyada alkol görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada alkol içtiğini görmek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments