Rüyada alkol kokmak

Rüyada alkol kokmak yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada alkol kokmak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramayabilirsiniz.

Rüyada alkol kokmak işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına delalettir.

Rüyada balık kokmak hanesindeki rızkın da artacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına inanılır.

Rüyada güzel kokmak büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine delalet eder.

Rüyada mis gibi kokmak mutsuz olacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada soğan kokmak işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işarettir.

Rüyada sarımsak kokmak sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada temiz kokmak sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada çok güzel kokmak ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments