Rüyada alkol görmek

Rüyada alkol görmek şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada alkol gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin önerilerine açık olmanız keyifli maceraları beraberinde getirebilir.

Rüyada alkol içmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada alkol içen birini görmek adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına rivayet eder.

Rüyada birinin alkol aldığını görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine inanılır.

Rüyada alkol içildiğini görmek bazı konularda konuşulacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada alkol şişesi görmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına delalettir.

Rüyada bilmeden alkol almak başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada babayı alkollü görmek sağlıklı bir kişi olmaya, yeni bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alkol görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments