Rüyada alkol içtiğini görmek

Rüyada alkol içtiğini görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, adımlarını daha sağlam atacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, eğleneceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına alamet eder.

Rüyada alkol içtiğini gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen kimseler zararlı olmaya kalkışacaklardır.

Rüyada alkol içtiğini görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada alkol içildiğini görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada alkol içmemek olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini alkol içerken görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Rüyada alkol içen birini görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada birinin alkol içtiğini görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini alkollü görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, stresli ve zor günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada alkollü içki içmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments