Rüyada ölünün üstüne yatmak

Rüyada ölünün üstüne yatmak acı tecrübeler edineceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, iş hayatında rahat edileceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölünün üstüne yatmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız olasıdır.

Rüyada ölünün üstüne yatmak yeni maddi kapıların size açılacağın, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına yorulur.

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına delalet eder.

Rüyada birinin üstüne yatmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, bahtının da çok parlak olacağına alamet eder.

Rüyada karın üstüne yatmak yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada mezar üstüne yatmak başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz üstüne yatmak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada yılanın üstüne yatmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada çimenlerin üstüne yatmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments