Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak işsiz ve ekmeksiz kalacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, dinine bağlı kalacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada mezar üstüne yatmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine işarettir.

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına delalet eder.

Rüyada birinin üstüne yatmak aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına delalet eder.

Rüyada karın üstüne yatmak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kar üstüne yatmak kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine işarettir.

Rüyada deniz üstüne yatmak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, hayırlı yollara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün üstüne yatmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine inanılır.

Rüyada çimenlerin üstüne yatmak mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments