Rüyada mezar üstüne yatmak

Rüyada mezar üstüne yatmak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, hastaysa şifa bulacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada mezar üstüne yatmak gördüyseniz:

  • Akrabalarınıza veya aileniz kadar yakın kişilere destek olmanız ya da yardım etmeniz gerekebilir.

Rüyada mezar üstüne yatmak büyük bir özgüven kazanılacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün üstüne yatmak toparlanmasının da uzun süreceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalet eder.

Rüyada birinin üstüne yatmak rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine delalettir.

Rüyada kar üstüne yatmak sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına delalettir.

Rüyada çimenlerin üstüne yatmak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada deniz üstüne yatmak iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına işarettir.

Rüyada karın üstüne yatmak esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, bir yandan cenaze olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments