Rüyada karın üstüne yatmak

Rüyada karın üstüne yatmak rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada karın üstüne yatmak gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmanız şanslarınızı arttırabilir.

Rüyada karın üstüne yatmak kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işarettir.

Rüyada karın üstüne oturmak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kişinin yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada karın üstüne düşmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada karın altında yatmak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, elinize para geçeceğine işaret eder.

Rüyada karın içinde yatmak atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada karın üstünde yatmak başarılarının artacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çimenlerin üstüne yatmak atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz üstüne yatmak hayırlı bir işe başlayacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments