Rüyada ölü ve kokmuş balık görmek

Rüyada ölü ve kokmuş balık görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, fedakârlıklar yapacağına inanılır.

Rüyada ölü ve kokmuş balık gördüyseniz:

  • Alışılmadık yaklaşımlar eski bir fikiri canlandırabilir.

Rüyada ölü ve kokmuş balık görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, elindekini de bitireceğine delalet eder.

Rüyada kokmuş balık yemek geçimin kolaylaşacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına işarettir.

Rüyada ölünün koktuğunu görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına tabir olunur.

Rüyada kokmuş yemek görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağın koktuğunu görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına delalettir.

Rüyada kokina çiçeği görmek ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada kokmuş tavuk görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına inanılır.

Rüyada kokmuş et görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments