Rüyada kokmuş tavuk görmek

Rüyada kokmuş tavuk görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, zor zamanların geride kalacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada kokmuş tavuk gördüyseniz:

  • Problemli bir durum ya da açmaz kendi kendine düzelebilir.

Rüyada kokmuş tavuk eti görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada kokmuş tavuk görmek atılan adımların zarar getireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına işaret eder.

Rüyada kokmuş peynir görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına delalet eder.

Rüyada kok kömürü görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağının koktuğunu görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kokmuş kıyma görmek hayırlı işlere girişileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ter koktuğunu görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments