Rüyada ayağın koktuğunu görmek

Rüyada ayağın koktuğunu görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kederinin dağılacağına, sıkıntı yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağın koktuğunu gördüyseniz:

  • Şimdi herşeyin acısını çıkartmaya çalışıyor olabilir.

Rüyada birinin ayağının koktuğunu görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına inanılır.

Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada ayağın koktuğunu görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak koktuğunu görmek kötü karakterli bir kadına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına işaret eder.

Rüyada başkasının ayağının koktuğunu görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına delalettir.

Rüyada ayağının koktuğunu görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kokmuş yumurta görmek gülen yüzünün de solacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments