Rüyada kokmuş balık yemek

Rüyada kokmuş balık yemek büyük bir ortaklığa gireceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, huzur ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada kokmuş balık yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sonrasında pişmanlık duyacağınız kararlar almanıza veya hareketlerde bulunmanıza neden olabilir.

Rüyada kokmuş balık yemek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, üzüntülerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü ve kokmuş balık görmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kokmuş yemek görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına rivayet eder.

Rüyada kokmuş et yemek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarımsak koktuğunu görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada birinin ağzının koktuğunu görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kendinin koktuğunu görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments