Rüyada ölünün koktuğunu görmek

Rüyada ölünün koktuğunu görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada ölünün koktuğunu gördüyseniz:

  • Ay ortalarında kendinizi daha iyi tanımaya başladığınızı görebilirsiniz.

Rüyada ölünün koktuğunu görmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ölü ve kokmuş balık görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, karlı çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarımsak koktuğunu görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine delalettir.

Rüyada kokmuş tavuk görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kokmuş kıyma görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet eder.

Rüyada ayaklarının koktuğunu görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, işveren koltuğunda oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ağzının koktuğunu görmek variyet sahibi olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada koklayarak öpmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, yaşamdan istediklerini alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments