Rüyada kokmuş yemek görmek

Rüyada kokmuş yemek görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, amaçlarına ulaşmaya yorulur.

Rüyada kokmuş yemek gördüyseniz:

  • Bırakın, diğerleri ciddi işlerle uğraşsınlar.

Rüyada kokmuş et yemek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada kokmuş balık yemek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada kokmuş yemek görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kok kömür görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Rüyada çoraplarının koktuğunu görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine alamet eder.

Rüyada kokina çiçeği görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına tabir olunur.

Rüyada kokmuş yumurta görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kokmuş cesetler görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, etiği duaların allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments