Rüyada kokina çiçeği görmek

Rüyada kokina çiçeği görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kokina çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla rahat davranışlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada kokina çiçeği görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ter koktuğunu görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine alamet eder.

Rüyada saçının koklandığını görmek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına tabir olunur.

Rüyada ayağın koktuğunu görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına yorulur.

Rüyada birinin ayağının koktuğunu görmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, kimseyle konuşmaz olacağına rivayet eder.

Rüyada kokmuş yumurta görmek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kokmuş çiğ et görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada güzel koktuğunu görmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments