Rüyada kokmuş et görmek

Rüyada kokmuş et görmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, bazı konularda önayak olunacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada kokmuş et gördüyseniz:

  • İletişim esnasında duygularınızı kontrol altında tutmanızda fayda var.

Rüyada kokmuş et yemek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kokmuş tavuk eti görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kokmuş et görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada kokmuş çiğ et görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına işarettir.

Rüyada saçının koklandığını görmek allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine rivayet eder.

Rüyada sağ ayağının koktuğunu görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada sarımsak koktuğunu görmek rahat bir hayat süreceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cenazenin koktuğunu görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments