Rüyada ölü kedi ve fare görmek

Rüyada ölü kedi ve fare görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, yeni insanlarla tanışacağına, insanların hayır dualarını alacağına, şöhret ve hayır getireceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ölü kedi ve fare gördüyseniz:

  • Sizin son derece akılcı yaklaşımlar gösterdiğiniz durumlara diğer insanlar ters açılardan bakabilirler.

Rüyada ölü kedi ve fare görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü fare ve kedi görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kötü haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi ve fare ölüsü görmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyle fare görmek merdiven atlayacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare ve kedi görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, itibarın sarsılacağına yorulur.

Rüyada kediye fare görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada fareyle kedi görmek yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments