Rüyada kediyle fare görmek

Rüyada kediyle fare görmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, maddi sorunlarının artacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kediyle fare gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk yaşayacaksınız.

Rüyada köpek kedi fare görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada kedi ağzında fare görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine yorulur.

Rüyada farenin kediyi öldürmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, kişinin daha çok kazanacağına işaret eder.

Rüyada kedi fareyi yediğini görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ve farenin oynadığını görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına tabir olunur.

Rüyada kedi ve fareler görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına delalettir.

Rüyada kediler ve fareler görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments