Rüyada ölü fare ve kedi görmek

Rüyada ölü fare ve kedi görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, dine ve allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine delalettir.

Rüyada ölü fare ve kedi gördüyseniz:

  • Belli bir düşmanlıkla karşı karşıyasınız.

Rüyada ölü kedi ve fare görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, halsizleşeceğine alamet eder.

Rüyada kedi ve fare ölüsü görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü fare ve kedi görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına alamet eder.

Rüyada kedi görünümlü fare görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, iflasın eşiğine geleceğine işaret eder.

Rüyada kediyle fare görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde kedi ve fare görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments