Rüyada kedi ve fare ölüsü görmek

Rüyada kedi ve fare ölüsü görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kendine geleceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ve fare ölüsü gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya arkadaşlarınızla yapacağınız programlar keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilir.

Rüyada ölü fare ve kedi görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına yorulur.

Rüyada ölü kedi ve fare görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi ve fare ölüsü görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada kedi ve fareler görmek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada fare yiyen kedi görmek kasasının daha çok para dolacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine alamet eder.

Rüyada kedi ve farenin oynadığını görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedinin fare yakalaması görmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare kedi köpek görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments