Rüyada fare ve kedi görmek

Rüyada fare ve kedi görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Rüyada fare ve kedi gördüyseniz:

  • Siz kendi fikirlerinizden şaşmayın.

Rüyada kedi ağzında fare görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zarara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi ve beyaz fare görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, sıkıntıya düşüreceğine işarettir.

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada fare ve kedi görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına delalet eder.

Rüyada fare kedi görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, yenisinin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi ve fareler görmek işinde terfi edeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada fareyi yiyen kedi görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments