Rüyada kedi kadar büyük fare görmek

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, kötü duygularını yeneceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada kedi kadar büyük fare gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu güven altında tutmanızı veya ortaya koymak istediğiniz projelerinize katkıda bulunabilecek kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayabilecek kişilere olumlu tavsiyelerde bulunabilir veya yardım eli uzatabilirsiniz.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine delalettir.

Rüyada dize kadar çamura batmak huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine delalettir.

Rüyada dize kadar kar görmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine işarettir.

Rüyada yarıya kadar gömülmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada doyana kadar yemek yemek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına alamet eder.

Rüyada sabaha kadar ağlamak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine alamet eder.

Rüyada yarıya kadar toprağa gömülmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğazına kadar suya girmek akıl vereceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments