Rüyada ölmüş babayı tabutta görmek

Rüyada ölmüş babayı tabutta görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, artık kötü günler yaşamayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babayı tabutta gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Rüyada ölmüş babayı tabutta görmek düşmanından uzak olacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada babayı tabutta görmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen babayı tabutta görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölen babasını tabutta görmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babasının tabutunu görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine yorulur.

Rüyada babanın tabutunu görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasını tabutta görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının tabutunu görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
11 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hasan

Selam,

Ben rüyamda babamı tabutta gördüm. Benim babam 20 yıl önce vefat etti. Çok ilginç olan şey tabutun ön tarafın bölümden rahmetli babam görebiliyordum. Çok fazla bozulmamış idi. Bu neye işaret eder?

Teşekkürler

Selin

Rüyamda camdan cenaze aracı geldiğini gördüm kapıya cıktıgında babam diye bagırabildim babam şu an sağ rüyada tabutun kapağı açık babam kıyafetleri üstündeydi alnından öptüm öpünce gözünden bi damla yaş geldi

Saodat

Babam 9 sene önce ölmüştü rüyamda onun öldüğünü gördüm tabutun içinde onu eve getirdiklerini gördüm çok üzülüp ağladım

Yaş 49

Ŕuyamda ölmüş babam tabut içinde çenesi bağlanmış saçları beyaz yatıyordu.tabut cenaze arabası üzerindeydi.rahmetli dedem başucunda sağ olan annem ayakucunda durmuş tabutu indirmek istiyorlardı.rahmetli Babam tekrar yıkanacakmış.ben abdest aldırdık,Babam ak pak cenazenin yıkanmasının gereği olmadığını söylüyordum

Yaş 49

Teşekkür ederim hocam sağolun

Uğur

Ölen babamı yeni ölmüş görerek kardeşimle arabanın bagajında tabutla yerleştirmeye çalışmak