Rüyada babasını tabutta görmek

Rüyada babasını tabutta görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, tatsızlık olacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasını tabutta gördüyseniz:

  • Kendinizi yeni bir insan gibi hissedebilirsiniz.

Rüyada ölen babayı tabutta görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babayı tabutta görmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, beklentilerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasını tabutta görmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada babanın tabutunu görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine yorulur.

Rüyada babayı tabutta görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babasını tabutta görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına işaret eder.

Rüyada babasının tabutunu taşımak işinin her geçen gün büyüyeceğine, ulvi kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada babasının tabutunu görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments