Rüyada babasının tabutunu görmek

Rüyada babasının tabutunu görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının tabutunu gördüyseniz:

  • Kendi fikir, nasihat veya önerilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada babasının tabutunu taşımak bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada babanın tabutunu görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babayı tabutta görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını tabutta görmek hem dua alacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen babayı tabutta görmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babasının tabutunu görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işaret eder.

Rüyada babasının tabutunu görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine inanılır.

Rüyada ölen babasını tabutta görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments