Rüyada ölen babayı tabutta görmek

Rüyada ölen babayı tabutta görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, mal mülk sahibi olunacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölen babayı tabutta gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla cazip görünen fikir, teklif veya yatırım önerilerine şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada ölmüş babayı tabutta görmek gıybet edeceğine, bahtının güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada babasının tabutunu görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, dileklerin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın tabutunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş babasının tabutunu görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Rüyada babayı tabutta görmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının tabutunu taşımak kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada babasını tabutta görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen babasını tabutta görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments