Rüyada ölmüş babasının tabutunu görmek

Rüyada ölmüş babasının tabutunu görmek kırılan kalplerin barışacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, zenginlik kazanacağına, giderileceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada ölmüş babasının tabutunu gördüyseniz:

  • Dalgın olabilirsiniz, muhafazakarlığa eğilimlisiniz, fazlaca içe kapanıksınız.

Rüyada babayı tabutta görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, maddi kayıpların olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının tabutunu görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş babasının tabutunu görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada babasını tabutta görmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babasını tabutta görmek şansının ve bahtının açık olacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine yorulur.

Rüyada ölen babasını tabutta görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babayı tabutta görmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına inanılır.

Rüyada babasının tabutunu taşımak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kızı olanların da gelin edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Reyhan

Rüyamda ölmüş babami tabutta gördüm onu sırtımda taşıyordum ve babam konuşuyordu