Rüyada babanın tabutunu görmek

Rüyada babanın tabutunu görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine delalet eder.

Rüyada babanın tabutunu gördüyseniz:

  • Belli konularda ön fikirli olmamakta fayda var.

Rüyada ölmüş babasının tabutunu görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına inanılır.

Rüyada babasının tabutunu görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölen babayı tabutta görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babasını tabutta görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının tabutunu taşımak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babayı tabutta görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına işaret eder.

Rüyada babayı tabutta görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına alamet eder.

Rüyada babasını tabutta görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments