Rüyada ölmüş babasının elini öpmek

Rüyada ölmüş babasının elini öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, evlerindeki huzurun artacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babasının elini öpmek gördüyseniz:

  • Tartışmaya istekli kişilerden uzak durun.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babanın elini öpmek yaşamdan istediklerini alacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının elini öpmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen babasının elini öpmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babamın elini öpmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ölen babanın elini öpmek kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü babanın elini öpmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin babasının elini öpmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments