Rüyada sevgilinin babasının elini öpmek

Rüyada sevgilinin babasının elini öpmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin babasının elini öpmek gördüyseniz:

  • Olayları kendinize fayda sağlayabileceğiniz gözle görmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada sevgilinin babasının elini öpmek refah düzeyinin artacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine işarettir.

Rüyada babanın el öpmek mevkie edineceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada baba eli öpmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine tabir olunur.

Rüyada babasının elini öpmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine yorulur.

Rüyada kayın babanın elini öpmek kazancının da azalacağına, ölümcül hastalıklara işaret alamet eder.

Rüyada anne baba eli öpmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, fakirlikten kurtulmaya delalettir.

Rüyada ölmüş baba eli öpmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments