Rüyada ölen babanın elini öpmek

Rüyada ölen babanın elini öpmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan yenilikler var.

Rüyada babanın elini öpmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babamın elini öpmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş baba eli öpmek karanlığın biteceğine, suç işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın elini öpmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada ölü babanın elini öpmek mal sahibi olacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada baba el öpmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments